1. Ovdje ste:
 2. Svi poslovi širom svijeta
 3. Gigajob Bosna i Hercegovina
 4. Pravila oglasa za zapošljavanje
 
 

Pravila oglasa za zapošljavanje

Pročitajte o čemu morate voditi računa pri postavljanju Vašeg oglasa za posao

Gigajob želi da poveže poslodavce sa radnicima brzo, lahko i na najljepši mogući način. Zato bismo Vas zamolili da komunicirate lijepo i sa poštovanjem.

Takođe, moraju postojati nekoliko pravila koja vežu svakoga. Mi rezervišemo pravo da editujemo, skratimo ili izbrišemo bilo koji oglas koji se ne pridržava pravila Gigajob-a. Kada koristite Gigajob, molimo Vas slijedite ova pravila:

 • spacer Nema kontakt podataka Vaš Gigajob oglas ne smije sadržavati bilo kakav kontakt podatak. Korišćenje URLa, telefonski brojevi, e mejl kao i korišćenje poštanske adrese nisu dozvoljeni. Prvi kontakt je moguć samo preko Gigajob kontakt formulara.
 • spacer Ne tražite seks ovdje Oglasi koji sadrže ili su u vezi sa seksom/erotikom nisu dozvoljeni na Gigajob-u. Korišćenje uvrijedljivog tona je takođe zabranjeno.
 • spacer Samo pravi poslovni oglasi Vaši poslovni oglasi moraju biti pravi POSLOVNI oglasi. Gigajob nije mjesto za usamljena srca niti prodajni oglas.
 • spacer Jedan oglas po otvaranju Ponovno oglašavanje istog oglasa na Gigajobu nije dozvojeno. To uključuje oglašavanje dva ili više oglasa koji su samo malo različiti no u suštini opisuju isti posao.
 • spacer Ne budite neodređeni, budite jasni Vaš oglas mora jasno naglasiti kakvu vrstu posla nudite. Sadržaj glavnog posla i odgovornosti moraju biti navedeni. Mi ne prihvatamo oglase koji nisu jasno i precizno formulisani ili ne sadže dovoljan broj informacija vezanih za položaj.
 • spacer Ne oglašavamo promocije/reklame Iako je razumljivo da želite ukazati na dobre strane Vaše kompanije ili potencijalno radno mesto, mi povlačimo crtu kad su u pitanju oglasi koji se izdaju samo radi oglašavanja. Glavni smisao svakog oglasa mora biti taj da se popune slobodna radna mesta.
 • spacer Bez plaćanja unapred Mi smo jako striktni kada je u pitanju plaćanje unapred. Nije Vam dozvoljeno da tražite od potencijalnog poslodavca da plati za bilo šta unaprijed. Ovo pravilo takođe važi i za elektronske knjige, avionske karte, osiguranje, pozivanje službenih telefona, plaćanje unaprijed za prodajne proizvode, itd.
 • spacer Nemojte biti uvrijedljivi/ prosti Nije prihvatljivo izdavati oglase koji krše zakon ili navode druge na to. Oglasi sa političkim, religioznim ili uvrijedljivim sadržajem bilo koje vrste su takođe strogo zabranjeni.