1. Ovdje ste:
 2. Svi poslovi širom svijeta
 3. Gigajob Bosna i Hercegovina
 4. Pomoć: UPP za one koji traže posao
 
 

Pomoć: UPP za one koji traže posao

Odgovoriti na Vaša pitanja o Vašoj potrazi za poslom s Gigajob-om

spacer Da li je Gigajob besplatan?
spacer Da, Gigajob je uvijek sasvim besplatan za one koji traže posao.
spacer Ja sam nov ovdje na Gigajob-u. Kako se mogu besplatno registrovati?
spacer Jednostavno kliknite “Registruj se” u gornjem desnom uglu, popunite formular i pošaljite. Primit ćete mejl sa linkom za potvrdu kliknite — i registrovani ste.
spacer Kako Gigajob funkcioniše za one koji traže posao?
spacer Korak 1: Registrujte se besplatno.
Korak 2: Napišite besplatnu prijavu. Napišite informacije o tome gdje i kakvu vrstu posla biste željeli. Sa Vašom prijavom online...
… potencijalni poslodavci Vas mogu naći brzo i lako.
… Vi možete direktno kontaktirati oglase za posao koji Vas interesuju.
Objavite Vašu prijavu BESPLATNO.
Savjet: Na Gigajob-u možete sačiniti koliko god želite prijava. Kada podnosite zahtjeve jednostavno odaberite prijavu koja najviše odgovara oglasu za koji ste zainteresovani.
spacer Šta je to što mogu uraditi da me što više poslodavaca kontaktira?
spacer Dobar profil kandidata ima kratak udarni naslov i precizno Vas opisuje. Tako poslodavci mogu vidjeti šta Vi možete uraditi, Vašu radnu historiju kao i to šta Vam je jača strana—sve to na jedan pogled. Dobra fotografija će lijepo objediniti vaš profil.
Savjet: Da li ste višestrani i možete raditi različite poslove? Napravite profil kandidata za svako zanimanje na Vašem repertoaru.
spacer Kako da nađem ponude za posao?
spacer Poslovne ponude se mogu naći koristeći funkciju pretrage na početnoj strani. Ukucajte ime posla koji tražite pod “Šta?” i pod “Gdje?” Kliknite na “Nađi poslove” i dobit ćete listu rezultata sa svim poslovnim ponudama koje su u skladu sa Vašom pretragom. Traži sada
spacer Kako da kontaktiram oglas za zaposlenje?
spacer
 1. Kontaktirajte oglašivača posla:
  Dajte do znanja oglašivaču posla da ste zainteresovani za dato radno mjesto. Pošaljite oglašivaču posla zahtjev za kontakt ukoliko pritisnete dugme “Kontaktirati”. Ovo poziva vlasnika oglasa da pogleda Vaš profi
 2. Ovako to izgleda za onog ko nudi posao
  Vaš zahtjev za kontakt će biti poslan vlasniku oglasa.in moze prihvatiti ili odbiti Vaš zahtjev. Ovaj korak je uveden od strane Gigajob-a da bi zaštitio podatke od zaposlenika i kandidata.
 3. Kada je Vaš zahtjev za kontakt prihvaćen
  Kada je zahtjev za kontakt prihvaćen, onda se automatski izmjenjuju kontakt podaci. Podatke možete pronaći u Vašem Kontaktcentru.DAljni proces prijavljivanja se odvija preko mejla direktno s onim koji nudi radno mjesto.
spacer Besplatne ponude
spacer Niste odmah našli pravu ponudu? Novi oglasi se izdaju na Gigajob-u svakodnevno. Mi Vam možemo istog momenta poslati mejl kada god neko oglasi ponudu koja je u skladu sa Vašim profilom. Na svim Gigajob stranama pretrage naći ćete link koji se zove “Kreirajte Mejl Upozorenje” u desnoj koloni. Jednim klikom na taj link — i Vaša pretraga je sačuvana. Mi ćemo vam slati najnovije poslovne ponude konstantno. Ova služba je besplatna i može se otkazati bilo kada sa samo jednim klikom.
spacer Recite mi ponovo kako glasi moja lozinka?
spacer Molimo Vas kliknite “Prijavi se” (ili "Registruj se") idite u gornji desni ugao i slijedite link "Da li ste zaboravili Vašu Gigajob Lozinku?" Potom unesite Vašu mejl adresu i kliknite dugme “Podnesi”. Molimo Vas uvjerite se da je Vaša mejl adresa bez greške. Nakon toga dobit ćete mejl sa linkom za ponovno unošenje lozinke.
Važno: Ponovno vraćanje linka lozinke je važeće/ funkcijonalno samo na 2 sata . Ako istekne taj rok morat ćemo Vam poslati novi mejl.
spacer Lozinka koju sam zatražio u vraćanje lozinke nije došla na e-mail. Šta da uradim?
spacer Ponovite isti proces da biste bili uvjereni da funkcioniše: Molimo Vas kliknite “Prijavi se” (ili "Registruj se") idite u gornji desni ugao i slijedite link "Da li ste zaboravili Vašu Gigajob Lozinku"? "Potom unesite Vašu mejl adresu i kliknite dugme “Podnesi”. Molimo vas uvjerite se da je Vaša mejl adresa bez greške. Nakon toga dobit ćete mejl sa linkom za resetovanje lozinke. Takođe je moguće da je taj mejl u Vašem direktorijumu elektronskog smeća, molimo Vas provjerite taj folder, prilagodite svoja podešavanja, ili unesite drugu mejl adresu u dato polje.
spacer Kako mogu da promjenim svoj pristup podacima (lozinku/ mejl adresu)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Kako mogu da se odjavim sa Gigajob-a?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer ... Nisam našao odgovor na moje pitanje.
spacer Pošaljite nam poruku. Gigajob tim je tu da pomogne.
spacer ... Našao sam grešku.
spacer Mi stalno radimo na Gigajob-u i tražimo način da poboljšamo naš websajt. Cijenimo svaki savjet koji možete imati.
spacer ... Imam sugestiju za poboljšanje.
spacer Iako mi već imamo podužu listu zadataka drago nam je da čujemo da naši korisnici razmišljaju o našoj usluzi i pokušavaju da nam pomognu da Gigajob učinimo još boljim! Pošaljite nam Vaše sugestije.